Secretariaat:
Inloggen

Gevonden!

In de komende weken zullen overal op de site zulke vraagtekens te zien zijn
Klik er gerust op om meer info en/of tips te krijgen over de werking van deze website.
Vergeet niet, suggesties zijn welkom !

Clubs tornooien interclub Documenten BBSA Referees Coaching NL
NL FR
Secretariaat
Georges Lefevre
+32 479 84 09 57
georges.lefevre@gmail.com

nieuws

Geplaatst op 11/11/2023

Statement BBSA versus DMT organisatie

RECHT VAN ANTWOORD -DMT TORNOOIEN – ONLINE PETITIE ONTSLAG BO BBSA

 

Naar aanleiding van de online petitie van de organisator van de DMT tornooien dhr. Gery De Mol voelt de BO zich genoodzaakt om te reageren.


Bedankt voor het delen van jullie reactie op de online petitie van de organisator van de DMT tornooien, dhr. Gery De Mol. Het is goed om te horen dat dhr. Edwin Depoorter het concept van de DMT tornooien fantastisch vindt en dat hij dit ook heeft overgebracht naar de andere bestuurders. Het is belangrijk om diversiteit en positieve impulsen in de snookerwereld te stimuleren.

Het is spijtig dat de meetings van 30.08.2022 en 31.10.2022 tussen dhr. Depoorter en dhr. De Mol niet met concrete afspraken heeft geleid tot samenwerking. Het is begrijpelijk dat de BO een negatief advies heeft gegeven voor het tornooi dat op dezelfde datum gepland stond als een beschermd BBSA-rankingtornooi. Het is echter jammer dat dhr. De Mol geen nieuwe datum heeft voorgesteld.

Het is goed dat de BO de deelnemende spelers op de hoogte heeft gesteld van de situatie en de mogelijke gevolgen van deelname aan het niet-erkende tornooi. Het is belangrijk dat spelers op de hoogte zijn van de regels en richtlijnen van het IR BBSA.

Het is waardevol dat de beslissingen van de BO worden genomen door de voltallige BO en niet alleen door de voorzitter. Hierdoor wordt een democratisch proces gevolgd en is er ruimte voor verschillende meningen en perspectieven.

Bedankt voor het openstaan voor opmerkingen en suggesties. Het is goed om te weten dat de BO bereid is om te luisteren naar de betrokkenen en eventuele verbeteringen te overwegen.

Met vriendelijke groet,

 

BO BBSA vzw

Meer nieuws van BBSA Vlaams-Brabant

Powered by

Webdstrijdblad ontbreekt bij deze wedstrijd.